Rijschool Wani Naaman

Alle gegevens over Rijschool Wani Naaman.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wani Naaman ligt op 50%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Wani Naaman? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Emmeloord, Eemnes. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Wani Naaman.

Deze rijschool is gevestigd in Almere. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Willem de Vlaminghstraat 54, 1335PT Almere. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0644565520. Het KvK-nummer van deze school is 87823853. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2057H9.

Waar bezoek je Rijschool Wani Naaman precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Almere.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Almere. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Tempo en Rijschool Het Zicht.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Wani Naaman

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0644565520

Adres

Willem de Vlaminghstraat 54

Postcode

1335PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

87823853

Rijschoolnummer

2057H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wani Naaman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo