Rijschool Via Maria

Ontdek alles over Rijschool Via Maria.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Via Maria is 81%, 26 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Via Maria? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Eindhoven. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Via Maria.

Deze school heeft een locatie in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Hondsruglaan 112, 5629GB Eindhoven. Stuur ze meteen een bericht: info@rijschoolviamaria.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 19 18 06 66. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolviamaria.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 651515180000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9308W7.

Waar zit Rijschool Via Maria?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Eindhoven.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Auto- en Motorrijschool J. Botteram en LEonS Autorijschool.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Via Maria

Slagingspercentage

81

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolviamaria.nl

Telefoon-nr

06 19 18 06 66

Website

rijschoolviamaria.nl

Adres

Hondsruglaan 112

Postcode

5629GB

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

651515180000

Rijschoolnummer

9308W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Via Maria”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo