Rijschool Utrecht

Alle gegevens van Rijschool Utrecht.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Utrecht ligt op 41%, 32 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Utrecht? Dan kun je kiezen uit 3 CBR-locaties: Eemnes, Schelluinen, Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een aangepaste auto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Utrecht.

De rijschool heeft een locatie in Wijk Bij Duurstede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kombuis 91, 3961JM Wijk Bij Duurstede. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolutrecht.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 19 39 33 04. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschoolutrecht.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 657401060000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2563F3.

In welke plaats vind je Rijschool Utrecht (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Wijk Bij Duurstede.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Wijk Bij Duurstede. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Koremans en Verkeersopleidingen Chris van der Poel.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Utrecht

Slagingspercentage

41

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolutrecht.nl

Telefoon-nr

06 19 39 33 04

Website

rijschoolutrecht.nl

Adres

Kombuis 91

Postcode

3961JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Schelluinen, Utrecht

KvK-nummer

657401060000

Rijschoolnummer

2563F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Utrecht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo