rijschool G.J. van der Linden Wijk Bij Duurstede ⇒ Reviews

rijschool G.J. van der Linden

Lees meer over rijschool G.J. van der Linden.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool G.J. van der Linden is 64%, 50 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto, bromfiets. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij rijschool G.J. van der Linden? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & aanbieding rijles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan.

Heeft de rijschool keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van rijschool G.J. van der Linden.

De school heeft een vestiging in Wijk Bij Duurstede. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Singel 10B, 3961CE Wijk Bij Duurstede. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0343) 57 12 65, of 06-51182956. Deze school heeft een eigen site: autorijschoolgjvdlinden.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 589379860000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6012F1.

Waar bezoek je rijschool G.J. van der Linden precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Wijk Bij Duurstede.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Wijk Bij Duurstede. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool “R. De Wit” en Lammers Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: rijschool G.J. van der Linden

Slagingspercentage

64

Aantal examens

50

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-51182956

Website

autorijschoolgjvdlinden.nl

Adres

Singel 10B

Postcode

3961CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

589379860000

Rijschoolnummer

6012F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool G.J. van der Linden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

rijschool G.J. van der Linden
rijschool G.J. van der Linden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo