rijschool G.J. van der Linden

Lees meer over rijschool G.J. van der Linden.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool G.J. van der Linden is 61%, 57 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met rijles bij rijschool G.J. van der Linden? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over rijschool G.J. van der Linden.

De rijschool heeft een locatie in Wijk Bij Duurstede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Singel 10B, 3961CE Wijk Bij Duurstede. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0343) 57 12 65, of 06-51182956. De rijschool heeft een eigen site: autorijschoolgjvdlinden.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 589379860000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6012F1.

In welke plaats zit rijschool G.J. van der Linden?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Wijk Bij Duurstede.

Klik hier voor meer Rijscholen in Wijk Bij Duurstede. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool “R. De Wit” en Autorijschool Raymon.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: rijschool G.J. van der Linden

Slagingspercentage

61

Aantal examens

57

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0343) 57 12 65

Telefoon-nr

06-51182956

Website

autorijschoolgjvdlinden.nl

Adres

Singel 10B

Postcode

3961CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

589379860000

Rijschoolnummer

6012F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool G.J. van der Linden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

rijschool G.J. van der Linden
rijschool G.J. van der Linden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo