Autorijles van Bommel

Alle gegevens van Autorijles van Bommel.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijles van Bommel ligt op 56%, 55 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijles van Bommel? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Berkel-Enschot. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijles van Bommel.

Deze school heeft een vestiging in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Sparrenstraat 31, 5038MJ Tilburg. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: twan@autorijlesvanbommel.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 21 10 58 48. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 557223420000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1927H7.

Waar bezoek je Autorijles van Bommel (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Tilburg.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Dumo Rijschool en Ad-Jan Avontuur t.h.o.d.n. Lesgo.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijles van Bommel

Slagingspercentage

56

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

E-mail

twan@autorijlesvanbommel.nl

Telefoon-nr

06 21 10 58 48

Adres

Sparrenstraat 31

Postcode

5038MJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

557223420000

Rijschoolnummer

1927H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijles van Bommel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo