Rijschool Dennis Niks

Alle gegevens van Rijschool Dennis Niks.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dennis Niks is 67%, 51 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Dennis Niks? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR locaties: Schelluinen, Tiel. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Dennis Niks.

De school is te vinden in Leerdam. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Dimmerlaan 12, 4143BS Leerdam. De school is telefonisch bereikbaar op 0654682682. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 726520980000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2026K3.

In welke plaats vind ik Rijschool Dennis Niks?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Leerdam.

Bekijk alle Rijscholen in Leerdam. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Naomi t.h.o.d.n. rijschool 4u en Rijschool Woerkum.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Dennis Niks

Slagingspercentage

67

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0654682682

Adres

Dimmerlaan 12

Postcode

4143BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen, Tiel

KvK-nummer

726520980000

Rijschoolnummer

2026K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dennis Niks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo