Rijschool SMS

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool SMS.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool SMS ligt op 38%, 47 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool SMS? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Hoorn. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool SMS.

Deze school heeft een vestiging in Zwaag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Paardebloem 103, 1689RS Zwaag. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolsms.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06-22122244, of 06-22122244. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolsms.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 503192640000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6758F5.

In welke plaats vind ik Rijschool SMS (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Zwaag.

Klik hier voor alle Rijscholen in Zwaag. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Vector Training en Prins Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool SMS

Slagingspercentage

38

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsms.nl

Telefoon

06-22122244

Telefoon-nr

06-22122244

Website

rijschoolsms.nl

Adres

Paardebloem 103

Postcode

1689RS

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

503192640000

Rijschoolnummer

6758F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool SMS”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo