Rijschool-Sarah

Lees meer over Rijschool-Sarah.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool-Sarah ligt op 75%, 8 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool-Sarah? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Herten (Roermond). Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact & telefoon van Rijschool-Sarah.

De school heet een locatie in Roermond. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Kasteel Osenstraat 15, 6043HW Roermond. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: sabr79@live.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 44 42 24 56. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 874409540000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7358X1.

In welke plaats vind je Rijschool-Sarah (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Roermond.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Roermond. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Kwaspen en Autorijschool Fair.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool-Sarah

Slagingspercentage

75

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

E-mail

sabr79@live.nl

Telefoon-nr

06 44 42 24 56

Adres

Kasteel Osenstraat 15

Postcode

6043HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

874409540000

Rijschoolnummer

7358X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool-Sarah”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo