Rijschool Robert Meijer

Alles op een rijtje over Rijschool Robert Meijer.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Robert Meijer is 69%, 32 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Robert Meijer? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Haarlem.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijles

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Robert Meijer.

Deze rijschool heeft een locatie in Haarlem. Op zoek naar de adresgegevens? Vergierdeweg 76, 2025TK Haarlem. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 633645633. De school heeft een eigen site: snelmijnrijbewijs.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 527145940000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1502Z2.

Waar zit Rijschool Robert Meijer (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Haarlem.

Klik hier voor alle Rijscholen in Haarlem. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Pierre Stroomer en Verkeersschool Weijers.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Robert Meijer

Slagingspercentage

69

Aantal examens

32

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

633645633

Website

snelmijnrijbewijs.nl

Adres

Vergierdeweg 76

Postcode

2025TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

527145940000

Rijschoolnummer

1502Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Robert Meijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo