Rijschool Robbert

Ontdek alles over Rijschool Robbert.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Robbert ligt op 65%, 37 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Robbert? Je hebt keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Den Helder. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Robbert.

De school is te vinden in Den Helder. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Parallelweg 97, 1781EC Den Helder. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 46 33 62 61. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 771936870000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1531G5.

In welke plaats zit Rijschool Robbert precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Den Helder.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Den Helder. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Wowa en Autorijschool Gea Verwijs.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Robbert

Slagingspercentage

65

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 33 62 61

Adres

Parallelweg 97

Postcode

1781EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

771936870000

Rijschoolnummer

1531G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Robbert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo