Rijschool Rob

Alles wat je wilt weten over Rijschool Rob.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rob is 65%, 37 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Rob? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Haarlem. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Rob.

De rijschool heeft een locatie in Haarlem. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Oranjeboomstraat 64, 2013WB Haarlem. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: rob@rijschoolrob.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 21 19 01 85. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: rijschoolrob.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 706951990000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9004X4.

Waar bezoek ik Rijschool Rob?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Haarlem.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Dinie en Rijschool Suler.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Rob

Slagingspercentage

65

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

rob@rijschoolrob.nl

Telefoon-nr

06 21 19 01 85

Website

rijschoolrob.nl

Adres

Oranjeboomstraat 64

Postcode

2013WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

706951990000

Rijschoolnummer

9004X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rob”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo