Rijschool Atlant

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Atlant.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Atlant ligt op 68%, 28 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Atlant? Je hebt de keuze uit 2 CBR afrijdlocaties: Amsterdam, Haarlem. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Atlant.

Je vindt de school in Haarlem. Hierbij de adresgegevens van deze school: Professor Boumanstraat 24, 2035AS Haarlem. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschoolatlant.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 17 14 11 11. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolatlant.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 545213780000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2647K1.

Waar bezoek ik Rijschool Atlant (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in Haarlem.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: VDS autorijschool en Jacco Hulsbos Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Atlant

Slagingspercentage

68

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolatlant.nl

Telefoon-nr

06 17 14 11 11

Website

rijschoolatlant.nl/

Adres

Professor Boumanstraat 24

Postcode

2035AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

545213780000

Rijschoolnummer

2647K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Atlant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo