Rijschool Atlant

Alle gegevens van Rijschool Atlant.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Atlant is 60%, 43 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Atlant? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR locaties: Amsterdam, Haarlem. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Atlant.

Je vindt de school in Haarlem. Dit zijn de adresgegevens: Professor Boumanstraat 24, 2035AS Haarlem. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolatlant.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 06 17 14 11 11. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschoolatlant.nl/. Het KvK-nummer van deze school is: 545213780000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2647K1.

Waar zit Rijschool Atlant (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Haarlem.

Bekijk alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeerschool Van Son en Autorijschool Joost Huijgens.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Atlant

Slagingspercentage

60

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolatlant.nl

Telefoon-nr

06 17 14 11 11

Website

rijschoolatlant.nl/

Adres

Professor Boumanstraat 24

Postcode

2035AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

545213780000

Rijschoolnummer

2647K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Atlant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo