Rijschool Rijtoppers

Lees meer over Rijschool Rijtoppers.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijtoppers is 50%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Rijtoppers? Je kiest uit 1 examenlocaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Rijtoppers.

De school is te vinden in Wormer. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Witte Duifplantsoen 16, 1531BS Wormer. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 14 81 33 49. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 775771240000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1926G4.

In welke plaats vind ik Rijschool Rijtoppers (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Wormer.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Wormer. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Bonneville en Rijschool Ben Haddi.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Rijtoppers

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 14 81 33 49

Adres

Witte Duifplantsoen 16

Postcode

1531BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

775771240000

Rijschoolnummer

1926G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijtoppers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo