Rijschool Rijtoppers

Alles wat je wilt weten over Rijschool Rijtoppers.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rijtoppers ligt op 25%, 4 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Rijtoppers? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zaandam, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Rijtoppers.

De school heeft een vestiging in Wormer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Witte Duifplantsoen 16, 1531BS Wormer. Bellen? Het telefoonnummer is 06 14 81 33 49. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 775771240000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1926G4.

Waar zit Rijschool Rijtoppers precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Wormer.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Wormer. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Oran en Autorijschool De Commandeurs.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Rijtoppers

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 81 33 49

Adres

Witte Duifplantsoen 16

Postcode

1531BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Rijswijk

KvK-nummer

775771240000

Rijschoolnummer

1926G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rijtoppers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo