Rijschool Relax

Alles op een rijtje over Rijschool Relax.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Relax ligt op 23%, 13 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij Rijschool Relax? Je hebt keus uit 3 CBR locaties: Amsterdam, Zaandam, Hoorn.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Relax.

De school is te vinden in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Vijgepeerpad 16, 1036KK Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 624555043. Het KvK-nummer van deze school is: 775274530000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4015X3.

Waar bezoek ik Rijschool Relax?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Schipper en René Steeman.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Relax

Slagingspercentage

23

Aantal examens

13

Telefoon-nr

624555043

Adres

Vijgepeerpad 16

Postcode

1036KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam, Hoorn

KvK-nummer

775274530000

Rijschoolnummer

4015X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Relax”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo