Rijschool Relax

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Relax.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Relax ligt op 0%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Relax? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Relax.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. Op zoek naar adresgegevens? Vijgepeerpad 16, 1036KK Amsterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 0624555043. Het KvK-nummer van deze school is 775274530000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4015X3.

Wat is de locatie van Rijschool Relax precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool SUPER-B en Rijschool The Graduate.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Relax

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0624555043

Adres

Vijgepeerpad 16

Postcode

1036KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

775274530000

Rijschoolnummer

4015X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Relax”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo