Rijschool Regio Arnhem

Lees meer over Rijschool Regio Arnhem.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Regio Arnhem is 37%, 49 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Regio Arnhem? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Arnhem, Doetinchem. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Regio Arnhem.

Je vindt de rijschool in Doetinchem. Op zoek naar adresgegevens? Harz 101, 7007LT Doetinchem. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 45 25 47 76. Het KvK-nummer van de school is 777780490000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1031R2.

Waar bezoek je Rijschool Regio Arnhem precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Doetinchem.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Henk Venema en Rijschool Dichteren.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Regio Arnhem

Slagingspercentage

37

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 25 47 76

Adres

Harz 101

Postcode

7007LT

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Doetinchem

KvK-nummer

777780490000

Rijschoolnummer

1031R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Regio Arnhem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo