Rijschool Raymond Jansen

Lees alles over Rijschool Raymond Jansen.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Raymond Jansen is 40%, 5 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Raymond Jansen? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Emmen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Raymond Jansen.

Je vindt de school in Onstwedde. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Havenstraat 33, 9591AJ Onstwedde. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 53 32 75 64. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 321670650000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6198X1.

Waar bezoek ik Rijschool Raymond Jansen?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Onstwedde.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Onstwedde. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijopleiding Meppelder en Autorijschool E.D.A.S..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Raymond Jansen

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 53 32 75 64

Adres

Havenstraat 33

Postcode

9591AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

321670650000

Rijschoolnummer

6198X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Raymond Jansen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo