Rijschool Plus

Alles wat je wilt weten over Rijschool Plus.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Plus is 37%, 35 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor lessen bij Rijschool Plus? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Emmeloord, Harderwijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Plus.

De rijschool is gevestigd in Dronten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: De Morinel 54, 8251HW Dronten. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 624896930. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolplus.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 649460880000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4356Z0.

Wat is de locatie van Rijschool Plus?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in Dronten.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Dronten. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Gerda en Autorijschool Martin Post.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Plus

Slagingspercentage

37

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

624896930

Website

rijschoolplus.com

Adres

De Morinel 54

Postcode

8251HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

649460880000

Rijschoolnummer

4356Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Plus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo