Rijschool Perry

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Perry.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Perry ligt op 53%, 49 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Perry? Dan heb je de keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven, Mierlo. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Perry.

De school heet een locatie in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Graslook 50, 5658GW Eindhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: contact@rijschoolperry.nl. Bel de rijschool op, 06 39 79 95 50. De school heeft een eigen site: rijschoolperry.nl. Het KvK-nummer van de school is: 696266180000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2963N8.

Waar vind je Rijschool Perry (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto- en motorrijschool Rob en William en Maxime Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Perry

Slagingspercentage

53

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

E-mail

contact@rijschoolperry.nl

Telefoon-nr

06 39 79 95 50

Website

rijschoolperry.nl

Adres

Graslook 50

Postcode

5658GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

696266180000

Rijschoolnummer

2963N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Perry”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo