Rijschool Vooruit

Alle details over Rijschool Vooruit.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Vooruit is 60%, 10 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor lessen bij Rijschool Vooruit? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Groningen, Winschoten, Assen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Vooruit.

De rijschool heeft een locatie in Veendam. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Van Houtenstraat 3, 9645JE Veendam. Bel de rijschool op, 06 15 08 18 51. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 11286320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5177G6.

Waar zit Rijschool Vooruit (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Veendam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Veendam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Gramsbergen en Autorijschool Snip.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Vooruit

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 08 18 51

Adres

Van Houtenstraat 3

Postcode

9645JE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Assen

KvK-nummer

11286320000

Rijschoolnummer

5177G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Vooruit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo