Rijschool Nardi

Alle gegevens van Rijschool Nardi.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nardi is 0%, 2 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Start je met rijles bij Rijschool Nardi? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Rotterdam. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Nardi.

De rijschool is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Pieter Postlaan 37, 3042CH Rotterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: nardidewaal@online.nl. Bellen kan via: (010) 458 13 33. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 241484630000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4651Z1.

Waar bezoek je Rijschool Nardi precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Rotterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: MotoWise en Motorrijschool Schouten.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Nardi

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

E-mail

nardidewaal@online.nl

Telefoon

(010) 458 13 33

Adres

Pieter Postlaan 37

Postcode

3042CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

241484630000

Rijschoolnummer

4651Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nardi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo