Rijschool Nance

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Nance.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nance is 45%, 38 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Nance? Je hebt de keuze uit 1 CBR-locaties: Haarlem. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Nance.

Deze school heeft een vestiging in Hoofddorp. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Laan van Tudor 27, 2135WD Hoofddorp. Bel de rijschool op, 06-41543535. Het KvK-nummer van deze school is 511453590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6149N5.

In welke plaats zit Rijschool Nance (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Hoofddorp.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool License en Rijschool Edwin van Gorkum t.h.o.d.n. NXXT.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Nance

Slagingspercentage

45

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-41543535

Adres

Laan van Tudor 27

Postcode

2135WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

511453590000

Rijschoolnummer

6149N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nance”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo