Baydrive

Op deze pagina ontdek je alles over Baydrive.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Baydrive ligt op 40%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Baydrive? Dan heb je de keus uit 2 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Haarlem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Baydrive.

De school heet een locatie in Hoofddorp. De adresgegevens: Watervliet 12, 2134VV Hoofddorp. Je bereikt de rijschool per telefoon via 0650621774. Het KvK-nummer van de school is 88949524. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6010G9.

Waar vind ik Baydrive?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Hoofddorp.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Linda Boogaard en Autorijschool Fraukje.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Baydrive

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Telefoon-nr

0650621774

Adres

Watervliet 12

Postcode

2134VV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

88949524

Rijschoolnummer

6010G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Baydrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo