Rijschool Milana

Lees alles over Rijschool Milana.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Milana is 65%, 43 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Milana? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Milana.

Deze school heeft een locatie in Nieuwegein. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Hof van Plettenburg 42, 3439MW Nieuwegein. Stuur ze een mailtje, rijschoolmilana@gmail.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 52 83 74 91. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschoolmilana.nl. Het KvK-nummer van de school is: 760512770000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1228X1.

In welke plaats zit Rijschool Milana (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Nieuwegein.

Klik hier voor meer Rijscholen in Nieuwegein. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Güler en Rijschool Troy.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Milana

Slagingspercentage

65

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschoolmilana@gmail.com

Telefoon-nr

06 52 83 74 91

Website

rijschoolmilana.nl

Adres

Hof van Plettenburg 42

Postcode

3439MW

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

760512770000

Rijschoolnummer

1228X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Milana”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo