Rijschool MaxDrive

Op deze pagina lees je alles over Rijschool MaxDrive.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool MaxDrive is 100%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs AVD). Ga je lessen volgen bij Rijschool MaxDrive? Dan kies je uit 1 CBR-afrijdlocaties: Haarlem. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool MaxDrive.

Deze school heeft een locatie in Haarlem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Laan van Angers 75, 2034CB Haarlem. Bellen? Het telefoonnummer is 06 11 00 30 48. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 557924800000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6680G8.

In welke plaats vind je Rijschool MaxDrive precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Haarlem.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Haarlem. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Tilstra Opleidingen B.V. en Van den Berg.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool MaxDrive

Slagingspercentage

100

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 00 30 48

Adres

Laan van Angers 75

Postcode

2034CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

557924800000

Rijschoolnummer

6680G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool MaxDrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo