Rijschool Luc Raats

Alles over Rijschool Luc Raats.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Luc Raats is 42%, 64 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Luc Raats? Dan kun je kiezen uit 2 examenlocaties van CBR: Breda, Roosendaal. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Luc Raats.

De rijschool heeft een locatie in Zundert. De adresgegevens zijn als volgt: Berkenring 5, 4881HA Zundert. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: lucraats@outlook.com. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 29 73 79 61. Het KvK-nummer van de school is 583277540000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4716R4.

Waar vind je Rijschool Luc Raats?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Zundert.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zundert. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Kootstra Rijopleidingen en Bever Bodegraven B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Luc Raats

Slagingspercentage

42

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

E-mail

lucraats@outlook.com

Telefoon-nr

06 29 73 79 61

Adres

Berkenring 5

Postcode

4881HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

583277540000

Rijschoolnummer

4716R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Luc Raats”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo