Autorijschool Peter De Hoon

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Peter De Hoon.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter De Hoon is 55%, 58 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Autorijschool Peter De Hoon? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties: Breda.

Welke keurmerk(en) heeft de school?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je lessen van goede kwaliteit verwachten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Peter De Hoon.

De school is gevestigd in Zundert. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Katerstraat 50, 4881AS Zundert. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (076) 597 77 30, of 06 52 41 62 76. Het KvK-nummer van deze school is: 201211180000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3399F8.

Waar vind je Autorijschool Peter De Hoon?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Zundert.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zundert. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Planet en Rijschool HLX.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Peter De Hoon

Slagingspercentage

55

Aantal examens

58

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(076) 597 77 30

Telefoon-nr

06 52 41 62 76

Adres

Katerstraat 50

Postcode

4881AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

201211180000

Rijschoolnummer

3399F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Peter De Hoon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Peter De Hoon
Autorijschool Peter De Hoon

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo