Rijschool Leider

Alles wat je wilt weten over Rijschool Leider.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Leider ligt op 67%, 6 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Leider? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Amsterdam.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Leider.

Deze school is gevestigd in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Sam van Houtenstraat 279C, 1067JK Amsterdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-24193828. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschoolleider.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 557595210000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1052K1.

In welke plaats vind ik Rijschool Leider?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Amsterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: 123 rijopleidingen B.V. en SafeLes.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Leider

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-24193828

Website

rijschoolleider.nl

Adres

Sam van Houtenstraat 279C

Postcode

1067JK

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

557595210000

Rijschoolnummer

1052K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Leider”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo