Rijschool Kompas

Alle details over Rijschool Kompas.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kompas ligt op 39%, 31 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool Kompas? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Apeldoorn. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Kompas.

Deze school heeft een vestiging in Apeldoorn. Hierbij de adresgegevens van de school: Ravenweg 106, 7333AC Apeldoorn. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@rijschoolkompas.nl. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 41 03 41 54. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoolkompas.nl. Het KvK-nummer van deze school is 589969740000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4352N3.

Waar vind ik Rijschool Kompas (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Apeldoorn.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Apeldoorn. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Mijn Rijmaat en Rijschool van der Vliet.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Kompas

Slagingspercentage

39

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolkompas.nl

Telefoon-nr

06 41 03 41 54

Website

rijschoolkompas.nl

Adres

Ravenweg 106

Postcode

7333AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

589969740000

Rijschoolnummer

4352N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kompas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo