Rijschool Kompas

Alle details over Rijschool Kompas.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kompas ligt op 38%, 16 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Kompas? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Apeldoorn.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Kompas.

Je vindt de school in Apeldoorn. Op zoek naar de adresgegevens? Ravenweg 106, 7333AC Apeldoorn. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 41 03 41 54. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolkompas.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 589969740000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4352N3.

In welke plaats zit Rijschool Kompas precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Apeldoorn.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Apeldoorn. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool R. Van Der Vegt en Slaag Bewust.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Kompas

Slagingspercentage

38

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 03 41 54

Website

rijschoolkompas.nl

Adres

Ravenweg 106

Postcode

7333AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

589969740000

Rijschoolnummer

4352N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kompas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo