Rijschool Koebrugge

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Koebrugge.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Koebrugge ligt op 53%, 59 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Koebrugge? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Assen. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Koebrugge.

De school heeft een vestiging in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Debussylaan 18, 9402WE Assen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 612795095. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 617435930000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8421N9.

Waar vind je Rijschool Koebrugge?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Assen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Assen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Hartenhof en Be Sure rijopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Koebrugge

Slagingspercentage

53

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

612795095

Adres

Debussylaan 18

Postcode

9402WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

617435930000

Rijschoolnummer

8421N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Koebrugge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo