Rijschool Jan Dekkers

Ontdek alles over Rijschool Jan Dekkers.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jan Dekkers ligt op 78%, 23 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Rijschool Jan Dekkers? Je hebt keus uit 1 CBR locaties: Den Bosch. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Jan Dekkers.

Je vindt de rijschool in Ammerzoden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Jan de Witplein 11, 5324CT Ammerzoden. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@jdekkers.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel (073) 599 10 86. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: jdekkers.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 110614870000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3318N8.

Waar zit Rijschool Jan Dekkers (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Ammerzoden.

Bekijk hier meer Rijscholen in Ammerzoden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Speed en Jve Rijopleidingen B.V. t.h.o.d.n. ANWB Rijopleiding.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Jan Dekkers

Slagingspercentage

78

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@jdekkers.nl

Telefoon

(073) 599 10 86

Website

jdekkers.nl

Adres

Jan de Witplein 11

Postcode

5324CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

110614870000

Rijschoolnummer

3318N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jan Dekkers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo