Rijschool Hester Westland

Alle details over Rijschool Hester Westland.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hester Westland is 31%, 55 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Hester Westland? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Utrecht, Leusden. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Hester Westland.

Deze rijschool vind je in Zeist. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Melis Stokestraat 73, 3702BL Zeist. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 55 55 74 94. Het KvK-nummer van de school is: 860363190000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3131N8.

In welke plaats vind je Rijschool Hester Westland precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Zeist.

Klik hier voor meer Rijscholen in Zeist. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Olthuis en Fahid.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Hester Westland

Slagingspercentage

31

Aantal examens

55

Telefoon-nr

06 55 55 74 94

Adres

Melis Stokestraat 73

Postcode

3702BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht, Leusden

KvK-nummer

860363190000

Rijschoolnummer

3131N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hester Westland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Hester Westland
Rijschool Hester Westland

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo