Rijschool Hendrik Jorritsma

Alle informatie over Rijschool Hendrik Jorritsma.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hendrik Jorritsma ligt op 39%, 46 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Rijschool Hendrik Jorritsma? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Hendrik Jorritsma.

De rijschool heeft een locatie in Wergea. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Grote Buren 28, 9005PS Wergea. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 48 56 16 28. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 11656510000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6643A1.

Waar bezoek ik Rijschool Hendrik Jorritsma?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Wergea.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Wergea. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool FAS en Autorijschool K. Nolles.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Hendrik Jorritsma

Slagingspercentage

39

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 48 56 16 28

Adres

Grote Buren 28

Postcode

9005PS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

11656510000

Rijschoolnummer

6643A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hendrik Jorritsma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Hendrik Jorritsma
Rijschool Hendrik Jorritsma

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo