Rijschool Farina

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Farina.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Farina is 100%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Farina? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties: Eindhoven. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Farina.

Je vindt de school in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Cantecleerstraat 9, 5625GP Eindhoven. Even bellen? Het telefoonnummer is 0638636772. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 88039080. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1866F8.

Waar bezoek je Rijschool Farina precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Klik hier voor meer Rijscholen in Eindhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool de Vree en Autorijschool Sanders.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Farina

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0638636772

Adres

Cantecleerstraat 9

Postcode

5625GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

88039080

Rijschoolnummer

1866F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Farina”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo