Rijschool Edwin

Ontdek alles over Rijschool Edwin.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Edwin is 47%, 30 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Begin je met rijles bij Rijschool Edwin? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Deventer.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Edwin.

Deze rijschool vind je in Zutphen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Stokebrand 368, 7206EP Zutphen. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 57 32 71 82. Het KvK-nummer van de rijschool is: 650743350000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2199X8.

Waar bezoek ik Rijschool Edwin?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Zutphen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zutphen. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijopleiding Peter Dwars en Rijschool Nazar.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Edwin

Slagingspercentage

47

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 57 32 71 82

Adres

Stokebrand 368

Postcode

7206EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

650743350000

Rijschoolnummer

2199X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Edwin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo