Rijschool eDrive

Lees alles over Rijschool eDrive.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool eDrive ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool eDrive? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Berkel Enschot. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool eDrive.

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. De adresgegevens: Poortland 66, 1046BD Amsterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 39 02 29 17. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 619700850000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3483U3.

Waar vind ik Rijschool eDrive (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere scholen in Amsterdam.

Bekijk hier meer Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool A. van Noort en Autorijschool Het Begin.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool eDrive

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 02 29 17

Adres

Poortland 66

Postcode

1046BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

619700850000

Rijschoolnummer

3483U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool eDrive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo