Autorijschool de Keerkring

Alle gegevens over Autorijschool de Keerkring.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool de Keerkring ligt op 0%, 1 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool de Keerkring? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool de Keerkring.

Je vindt deze rijschool in Diemen. Dit zijn de adresgegevens: Fuut 22, 1111VW Diemen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0653774633. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 73185469. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1431N6.

In welke plaats vind je Autorijschool de Keerkring precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Diemen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Diemen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Elite zeynep en De Blauwe.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool de Keerkring

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Telefoon-nr

0653774633

Adres

Fuut 22

Postcode

1111VW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

73185469

Rijschoolnummer

1431N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool de Keerkring”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool de Keerkring
Autorijschool de Keerkring

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo