Rijschool Debora – iDrive2Go

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Debora – iDrive2Go.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Debora – iDrive2Go is 21%, 63 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Debora – iDrive2Go? Je kunt terecht bij 4 CBR afrijdlocaties: Berkel-Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Debora – iDrive2Go.

Je vindt de school in Etten-Leur. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Patrijs 5, 4872PA Etten-Leur. Bellen? Het telefoonnummer is 06 41 61 26 99. Het KvK-nummer van de school is: 879601920000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1549Z7.

Waar vind je Rijschool Debora – iDrive2Go (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Etten-Leur.

Bekijk hier meer Rijscholen in Etten-Leur. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Den Dunne en Rijschool R-Bewijs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Debora – iDrive2Go

Slagingspercentage

21

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 61 26 99

Adres

Patrijs 5

Postcode

4872PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom

KvK-nummer

879601920000

Rijschoolnummer

1549Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Debora – iDrive2Go”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Debora – iDrive2Go
Rijschool Debora – iDrive2Go

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo