Rijschool De Marne

Lees alles over Rijschool De Marne.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Marne is 71%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijschool De Marne biedt ook beroepsopleiding(en), . Ga je van start met rijlessen bij Rijschool De Marne? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Groningen. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool De Marne.

De school is gevestigd in Kloosterburen. Hierbij de adresgegevens: Hogeweg 15, 9977PE Kloosterburen. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0595) 48 18 83. Het KvK-nummer van de school is 020424210000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0248G1.

Waar bezoek je Rijschool De Marne (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Kloosterburen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kloosterburen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Rozema en Verkeersschool Holmersma.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Marne

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0595) 48 18 83

Adres

Hogeweg 15

Postcode

9977PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020424210000

Rijschoolnummer

0248G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Marne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo