Rijschool De Marne

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool De Marne.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Marne ligt op 63%, 27 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool De Marne? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Groningen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool De Marne.

De rijschool heeft een locatie in Kloosterburen. Hierbij de adresgegevens van de school: Hogeweg 15, 9977PE Kloosterburen. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0595) 48 18 83. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 020424210000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0248G1.

Wat is de locatie van Rijschool De Marne precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Kloosterburen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Kloosterburen. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool050 en Rijschool Mook thodn NXXT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Marne

Slagingspercentage

63

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0595) 48 18 83

Adres

Hogeweg 15

Postcode

9977PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020424210000

Rijschoolnummer

0248G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Marne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo