Rijschool De Marne

Alle gegevens over Rijschool De Marne.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Marne ligt op 100%, 2 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Rijschool De Marne verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Ga je lessen volgen bij Rijschool De Marne? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Groningen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool De Marne.

Deze school heeft een locatie in Kloosterburen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hogeweg 15, 9977PE Kloosterburen. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0595) 48 18 83. Het KvK-nummer van deze school is: 020424210000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0248G1.

Waar bezoek ik Rijschool De Marne precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Kloosterburen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Kloosterburen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Stein en Twothepoint.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool De Marne

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0595) 48 18 83

Adres

Hogeweg 15

Postcode

9977PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020424210000

Rijschoolnummer

0248G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Marne”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo