A.A. Bosman

Alle details over A.A. Bosman.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A.A. Bosman ligt op 100%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met les bij A.A. Bosman? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Groningen.

Contactgegevens, adres en overige info over A.A. Bosman.

Deze school is gevestigd in Grijpskerk. Op zoek naar adresgegevens? Molenstraat 1, 9843HD Grijpskerk. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0594) 21 25 07. Het KvK-nummer van de rijschool is: 20325810000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0305N1.

Waar zit A.A. Bosman (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Grijpskerk.

Bekijk hier alle Rijscholen in Grijpskerk. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Helfferich (eig. P. Loonstra) en Auto- en motorrijschool Severijn.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: A.A. Bosman

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(0594) 21 25 07

Adres

Molenstraat 1

Postcode

9843HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20325810000

Rijschoolnummer

0305N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A.A. Bosman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo