Rijschool De Lange

Lees alles over Rijschool De Lange.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Lange is 25%, 4 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijles bij Rijschool De Lange? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Sneek. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool De Lange.

De rijschool is te vinden in Sint Nicolaasga. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Gaastweg 43, 8521JB Sint Nicolaasga. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0513) 43 10 12, of 651558179. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: phdelange.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 010726980000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2843K1.

Waar bezoek ik Rijschool De Lange precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Sint Nicolaasga.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Sint Nicolaasga. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lodewijk en Rijschool New York.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Lange

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0513) 43 10 12

Telefoon-nr

651558179

Website

phdelange.nl

Adres

Gaastweg 43

Postcode

8521JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Sneek

KvK-nummer

10726980000

Rijschoolnummer

2843K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Lange”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo