Autorijschool H. Hoogkamp

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool H. Hoogkamp.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool H. Hoogkamp is 43%, 77 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool H. Hoogkamp? Je kiest uit 1 CBR-examenlocaties: Heerenveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool H. Hoogkamp.

Deze school is gevestigd in Idskenhuizen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: De Ikkers 21, 8523NV Idskenhuizen. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 51 73 17 52. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 655666290000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2522N6.

Waar bezoek je Autorijschool H. Hoogkamp (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in Idskenhuizen.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Idskenhuizen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Tonnie Zuur B.V. en Verkeersschool A. De Jong.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool H. Hoogkamp

Slagingspercentage

43

Aantal examens

77

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 73 17 52

Adres

De Ikkers 21

Postcode

8523NV

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

655666290000

Rijschoolnummer

2522N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool H. Hoogkamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool H. Hoogkamp
Autorijschool H. Hoogkamp

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo