Rijschool de Koning

Op deze pagina lees je alles over Rijschool de Koning.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Koning ligt op 54%, 112 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool de Koning? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van CBR: Leusden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool de Koning.

Je vindt deze rijschool in Leusden. Hierbij de adresgegevens van de school: Dalmatie 4, 3831EG Leusden. Dit is het e-mailadres van de rijschool: e.f.w.de.koning@kpnmail.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 41 17 62 40. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschooldekoning.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 863294130000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8641N5.

In welke plaats vind je Rijschool de Koning (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Leusden.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Leusden. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool R. de Kruyk en Autorijschool Frans Etienne t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool de Koning

Slagingspercentage

54

Aantal examens

112

Auto

Beschikbaar

E-mail

e.f.w.de.koning@kpnmail.nl

Telefoon-nr

06 41 17 62 40

Website

rijschooldekoning.nl

Adres

Dalmatie 4

Postcode

3831EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

863294130000

Rijschoolnummer

8641N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool de Koning”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo