Rijschool Daniel

(5 klantbeoordelingen)

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Daniel.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Daniel is 53%, 55 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Daniel? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Arnhem. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Daniel.

Deze school is gevestigd in Arnhem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: De Dissel 54, 6846KA Arnhem. Bellen kan, je bereikt ze op (026) 848 90 78, of 06 41 55 31 10. Het KvK-nummer van de school is 092075230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7108A9.

In welke plaats vind je Rijschool Daniel (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Arnhem.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Arnhem. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Drivingstudent en Rijmetmij.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Daniel

Slagingspercentage

53

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(026) 848 90 78

Telefoon-nr

06 41 55 31 10

Adres

De Dissel 54

Postcode

6846KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

092075230000

Rijschoolnummer

7108A9

5 reviews for Rijschool Daniel

5.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Pepijn klein

  De meest vriendelijke en oprechte rijinstructeur die er is wil je altijd oprecht helpen en doet erg zijn best, vriendelijker kan je ze niet vinden als het niet aan deze man lag was ik nu nogsteeds an het lessen

 2. Marije

  Zeker een aanrader!! Daniel is geduldig en geeft duidelijke instructies. Hij neemt de tijd om uitleg te geven, en elke les leer je weer bij! Daarnaast is er ook zeker nog ruimte voor gezelligheid. Een ongedwongen sfeer waarin je goed en veilig leert autorijden!

 3. Cintia Spira

  . Daniel is an excellent professional. He gives clear instructions and makes sure you practice till you get it right. You practice all the routes and special manoeuvres till you dominate them. He has a lot of experience and that is a great advantage when choosing a driving school. With no doubt o highly recommend him!.

 4. ronja

  Ik raad Daniel aan, hij is goed en duidelijk in het beantwoorden van vragen en daardoor heb ik mijn praktijkexamen in één keer kunnen halen!

 5. Martina

  Ik raad iedereen rijschool Daniel aan! Hij geeft erg duidelijk en examengericht uitleg, waardoor je sterk je rijvaardigheid ontwikkelt. Daarnaast zijn de lessen ook gezellig. Nogmaals bedankt Daniel! 🙂

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo