Rijschool Congrats

Alles op een rijtje over Rijschool Congrats.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Congrats is 75%, 4 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool. Als je bij deze school lest, doe je je examen bij een van de 3 CBR examenlocaties: Amsterdam, Zaandam, Alkmaa.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Congrats.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: C. Kruyswijkstraat 3,1022KJ Amsterdam. Helaas is er nog geen e-mailadres doorgegeven. Voor telefonisch contact bel je met 625378575. Helaas is het ons niet bekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Rijschool Congrats is 695347050000.

Waar vind je Rijschool Congrats precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Only for Ladies, en Rijschool Saskia.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijschool Congrats

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam, Alkmaar

Telefoonnummer 2

625378575

Adres

C. Kruyswijkstraat 3

Postcode

1022KJ

Plaats

KvK-nummer

695347050000

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Congrats”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo