Kio Autorijschool

Alles op een rijtje over Kio Autorijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Kio Autorijschool is 47%, 15 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kio Autorijschool verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Start je met les bij Kio Autorijschool? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Amsterdam. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Kio Autorijschool.

De rijschool heeft een vestiging in Beverwijk. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Uiverhof 130, 1945RR Beverwijk. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 30 60 20 21. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 806165690000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6389X4.

Waar bezoek je Kio Autorijschool precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Beverwijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Beverwijk. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Cleopatra VOF en Rijschool Victorie.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Kio Autorijschool

Slagingspercentage

47

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 60 20 21

Adres

Uiverhof 130

Postcode

1945RR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

806165690000

Rijschoolnummer

6389X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kio Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo