Rijschool Baarn

Alles op een rijtje over Rijschool Baarn.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Baarn ligt op 59%, 29 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Baarn? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Baarn.

Deze rijschool heeft een locatie in Baarn. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Jan Steenlaan 1, 3741TC Baarn. Per e-mail bereik je ze op info@rijschoolbaarn.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 51 92 29 37. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolbaarn.nl. Het KvK-nummer van deze school is 321328290000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5078A8.

Waar vind je Rijschool Baarn precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Baarn.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Baarn. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Concept en Rijschool J. Van Aken.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Baarn

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolbaarn.nl

Telefoon

06 51 92 29 37

Website

rijschoolbaarn.nl

Adres

Jan Steenlaan 1

Postcode

3741TC

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

321328290000

Rijschoolnummer

5078A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Baarn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo