Rijschool Aspirant

Alle details over Rijschool Aspirant.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Aspirant is 61%, 31 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Aspirant? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Aspirant.

Je vindt deze school in Leiderdorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Ericalaan 9, 2351CW Leiderdorp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@aspirant.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 57 05 20 06. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: aspirant.nl/. Het KvK-nummer van de school is 740155240000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1241W8.

Wat is de locatie van Rijschool Aspirant (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Leiderdorp.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Leiderdorp. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Auto-rijschool De Hertog en De Leeuwarder Autorijschool.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Aspirant

Slagingspercentage

61

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@aspirant.nl

Telefoon-nr

06 57 05 20 06

Website

aspirant.nl/

Adres

Ericalaan 9

Postcode

2351CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

740155240000

Rijschoolnummer

1241W8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mitchell Pronk

    Na een moeilijke start bij mijn oude rijschool, stond rijschool Aspirant gelijk voor mij klaar. Dank daarvoor. Erg blij met mijn rij- instructrice. Het was gezellig en ze gaf me rust in de auto, wat voor mij belangrijk was. Ze heeft mij goed voorbereid op mijn examen. Dank voor de goede begeleiding. Ik zou rijschool Aspirant zeker bij iedereen aanraden.

You may also like…

Auto-rijschool De Hertog

Auto-rijschool De Hertog

Rijschoolspecialist.nl
Logo