Rijschool Akbal

Alles wat je wilt weten over Rijschool Akbal.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Akbal is 67%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les volgen bij Rijschool Akbal? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocatie van CBR: Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Akbal.

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. Dit zijn de adresgegevens: Ootmarsumstraat 28, 2541CD Den Haag. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 41 99 47 68. Het KvK-nummer van de rijschool is: 742272030000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4138Z9.

Waar vind je Rijschool Akbal precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Den Haag.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Leon en 1. Hofstad rijopleiding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Akbal

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 41 99 47 68

Adres

Ootmarsumstraat 28

Postcode

2541CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

742272030000

Rijschoolnummer

4138Z9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Akbal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo