Rijschool Ad Van Lieshout

Alles op een rijtje over Rijschool Ad Van Lieshout.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ad Van Lieshout ligt op 38%, 8 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Ga je van start met les bij Rijschool Ad Van Lieshout? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocatie van het CBR: Eindhoven. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Ad Van Lieshout.

De rijschool is te vinden in Veldhoven. Op zoek naar adresgegevens? Lange Mees 71, 5503PP Veldhoven. De rijschool is telefonisch te bereiken op (040) 253 62 78. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschooladvanlieshout.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 661123030000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8949X1.

Waar zit Rijschool Ad Van Lieshout precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Veldhoven.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Veldhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Danielle en Rijschool Groothuis.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ad Van Lieshout

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Telefoon

(040) 253 62 78

Website

autorijschooladvanlieshout.nl

Adres

Lange Mees 71

Postcode

5503PP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

661123030000

Rijschoolnummer

8949X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ad Van Lieshout”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Ad Van Lieshout
Rijschool Ad Van Lieshout

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo