Rijschool Acht

(6 klantbeoordelingen)

Lees alles over Rijschool Acht.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Acht is 64%, 11 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Acht? Dan kies je uit 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Acht.

Je vindt deze school in Eindhoven. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Alblasstraat 29, 5626BJ Eindhoven. Telefonisch contact met de rijschool? (040) 262 19 55, of 06 50 88 25 29. Het KvK-nummer van de rijschool is 172234800000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5095A8.

In welke plaats vind ik Rijschool Acht?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Eindhoven. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Will en ROADKINGS.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Acht

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(040) 262 19 55

Telefoon-nr

06 50 88 25 29

Adres

Alblasstraat 29

Postcode

5626BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172234800000

Rijschoolnummer

5095A8

6 reviews for Rijschool Acht

5.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Joy

  Goeie uitleg, wel streng is ook goed dan ga je het beter begrijpen

 2. Lotte Van Mierlo

  Super fijne instructies tijdens het rijden en tussendoor ook een grapje. Heel erg bedankt Walter.

 3. Astrid van Kessel

  Prettig contact, fijne lessen!

 4. Jesse

  In een keer geslaagd! Hele duidelijke lessen. Goede manier van over brengen op de leerlingen! Zorgt goed voor je als je veel stress ervaart.

 5. Naomi

  Mijn scooter en autopraktijk hier gehaald super blij met de goede lessen leggen alles goed duidelijk en rustig uit super blij mee!

 6. Jasmijn

  De scooter dagcursus was erg fijn Walter geeft iedere persoon in de groepsles individuen aandacht. Vindt de dagcursus super fijn en Walter heeft mij super erg geholpen. Ik ben erg snel zenuwachtig maar Walter stelden mij erg gerust en maakt een grapje of bracht het op een er luchtige manier als je iets fout deed daarom was ik erg gerustgesteld toen ik op moest voor mijn pratijk-examen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo