Rijschool Acht

Alle gegevens over Rijschool Acht.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Acht ligt op 56%, 32 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Acht? Dan heb je keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven, Weert. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Acht.

Deze rijschool is gevestigd in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Alblasstraat 29, 5626BJ Eindhoven. De school is telefonisch bereikbaar via (040) 262 19 55, of 06 50 88 25 29. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 172234800000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5095A8.

Waar vind je Rijschool Acht precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Zaki en Rijschool Esma.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Acht

Slagingspercentage

56

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(040) 262 19 55

Telefoon-nr

06 50 88 25 29

Adres

Alblasstraat 29

Postcode

5626BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Weert

KvK-nummer

172234800000

Rijschoolnummer

5095A8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Naomi

    Mijn scooter en autopraktijk hier gehaald super blij met de goede lessen leggen alles goed duidelijk en rustig uit super blij mee!

  2. Jasmijn

    De scooter dagcursus was erg fijn Walter geeft iedere persoon in de groepsles individuen aandacht. Vindt de dagcursus super fijn en Walter heeft mij super erg geholpen. Ik ben erg snel zenuwachtig maar Walter stelden mij erg gerust en maakt een grapje of bracht het op een er luchtige manier als je iets fout deed daarom was ik erg gerustgesteld toen ik op moest voor mijn pratijk-examen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo